۱۳۹۸ شنبه ۵ بهمن
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی به همت بسیجیان در دانشکده دندانپزشکی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر
به مناسبت هفته بسیج، برنامه سه شنبه مهدوی در دانشکده دندانپزشکی، این هفته 5 آذرماه با رنگ و بوی بسیج و بسیجی برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی به همت بسیجیان در دانشکده دندانپزشکی
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی در هفته بسیج مقابل پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی چهارراه شفا
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر
در این برنامه که این هفته رنگ و بوی بسیج گرفته بود از طرف پایگاه مقاومت بسیج کارمندی به همکاران دانشگاه جانماز خاکی اهدا شد.
نشست صمیمی شورای پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه با معاونت محترم توسعه و سرمایه انسانی دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
نشست صمیمی شورای پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه، سه شنبه پنجم آذر ماه برگزار شد.
نشست هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با ریاست محترم دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
این نشست در روز یکشنبه 3 آذرماه همزمان با هفته بسیج برگزار شد.
نشست هیات اندیشه ورز پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه با ریاست محترم دانشگاه
سه شنبه های مهدوی در هفته دفاع مقدس
۱۳۹۸ سه شنبه ۲ مهر
سه شنبه های مهدوی این هفته همزمان با سومین روز هفته دفاع مقدس رنگ و بوی شهدا را به خود گرفت.
سه شنبه های مهدوی در هفته دفاع مقدس
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ شهريور
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا، امروز یکشنبه 10 شهریور ماه در نماز خانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
جشن عید بزرگ غدیر در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
جشن عید ولایت به همت پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه، دوشنبه 28 مردادماه در سالن آمفی تئاتر پردیس دانشگاه برگزار شد.
جشن عید بزرگ غدیر در دانشگاه برگزار شد
انتخاب آقای فرهادیان به عنوان مسئول هیئت باقرالعلوم (ع) پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد
به گزارش روابط عمومی پایگاه مقاومت بسیج، با ابلاغ فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه حسین فرهادیان به عنوان مسئول هیئت باقرالعلوم (ع) بسیج دانشگاه معرفی شد.
سه شنبه های مهدوی همراه با پیام های مهدوی
۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
سه شنبه های مهدوی مورخ98/5/1 متبرک به پیام هایی مهدوی شد
سه شنبه های مهدوی همراه با پیام های مهدوی
جشن ولادت امام رضا (ع) همراه با سه شنبه های مهدوی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
سه شنبه مورخ 98/4/25 برنامه سه شنبه های مهدوی حال و هوای ولادت امام رضا (ع) را به خود گرفت.
جشن ولادت امام رضا (ع) همراه با سه شنبه های مهدوی